A Pizza House Kft. online rendelő rendszer használatának feltételei

Rendelési feltételek

Általános feltételek

–          Első vásárlása megkezdése előtt regisztráltatnia kell magát áruházunkban. Önnek ehhez nem kell mást tennie, mint a Regisztráció fülre kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait a PIZZA HOUSE Kft. nyilvántartásba vegye, és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Ezzel tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja. Regisztrálás után rendszerünk automatikusan elküldi Önnek a megadott e-mailcímre a regisztráció véglegesítéséhez szükséges aktivációs linket, amely belépteti Önt az áruházunkba.

–          A PIZZA HOUSE Kft. kijelenti, hogy a rendelés során a Vásárlóval kapcsolatos bármilyen adatot bizalmasan kezel, és azokat harmadik félnek nem adja át, a tudomására jutott adatokat csak a vásárlással kapcsolatos ügyintézéshez használja fel (visszaigazolás, időpont egyeztetés, stb.)

–          A megrendelés elküldésével Ön kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat kiegyenlíti.

–          A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek e-mailen.

–          Minimális rendelési érték 1.390 Ft. Az ez alatti rendeléseket a rendszer automatikusan visszautasítja.

–          Amennyiben 5.000 Ft-os, vagy magasabb címlettel kíván fizetni, illetve áfás számla igényét kérjük, jelezze azt a rendelés elküldése előtt megjelenő címegyeztető panel megjegyzés rovatában.

–          Az akciók és az árak változtatásának jogát a PIZZA HOUSE Kft. fenntartja.

Szállítási feltételek

–          A kiszállításra Budapesten a IV. és a XV. kerületek egészében, valamint a XIII., XIV. és a XVI kerületek egyes részein van lehetőség.  Amennyiben Ön nem az érintett körzetből kíván leadni rendelést, a rendszer automatikusan elutasítja szándékát.

–          A fent nevezett területen a kiszállítás díjtalan.

–          A kiszállításra a megrendelést rögzítő válaszüzenettől számított 30-50 percen belül kerül sor.

Fizetési feltételek

–          A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Kérjük a kiszállított terméket kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

–          A fizetés készpénzben, vagy utalvánnyal történik, bankkártyával történő fizetésre van lehetőség, ha azt előre jelzi a diszpécsernek.

A megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja a PIZZA HOUSE Kft. általános szerződési feltételeit

Üzemeltető:

PIZZA HOUSE Kft.

Székhely: 1155 Budapest, Wysocki u. 3/D

Írjon Nekünk!

Kérdése van? Problémát tapasztalt? Kérjük írja meg nekünk gondolatait, hogy folyamatosan a legjobb ételeket és szolgáltatásokat kínálhassuk vendégeinknek!

0