Rendelését minden nap 11:00 – 21:45-ig adhatja le az alábbi felületek egyikén. A minimális rendelési összeg 1.390 Ft. A megrendeléseket ingyen szállítjuk ki a XV., IV (kivéve Káposztásmegyer II. és Székesdűlő) kerületek teljes területén illetve a XIII, XIV és a XVI. kerületek egyes részein. Az alábbi térképen zöld színnel jelölt területeken. Az ingyenes területen kívül az alábbi térképen kékkel jelölt területekre is kiszállítunk amennyiben kapacitásunk lehetővé teszi. A kékkel jelölt területen a minimális rendelési díj 1.390 Ft a kiszállítási költség pedig +500 Ft. Az extra kiszállítási díj a rendelés leadását követően utólag kerül felszámításra. 10.000 Ft-os rendelési összeg feletti esetén a kék területeken is INGYENES a kiszállítás.

Javasoljuk, hogy a kék területre történő megrendelés előtt egyeztessen diszpécserünkkel!

Ha 5.000 Ft-nál nagyobb címletű bankjeggyel kíván fizetni, illetve ha ÁFÁ-s számlaigénye van, azt előre szíveskedjen jelezni diszpécserünknél. Köszönjük!

A weboldalon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, a csomagolási költséget és az ingyenes kiszállítási területen a szállítási költséget is!

További részletes információkat a rendelési feltételekről itt talál:

Rendelését leadhatja az alábbi felületeken:

Itt a weboldalon az Étlap fülre kattintva leadhatja rendelését kényelmesen Online.

Használhatja Applikációnkat is Androidon: Alkalmazás letöltése Most! Apple eszközökön: Alkalmazás letöltése Most!

Rendelhet diszpécserünknél is Telefonon az alábbi elérhetőségeken:

Diszpécser

Az alábbi elérhetőségek egyikén léphet kapcsolatba velünk vagy ha bármilyen észrevétele, problémája lenne ételeinkkel kapcsolatban,kérjük jelezze diszpécserünknél! Köszönjük együttműködését!

-Diszpécserünk elérhető az alábbi telefonszámok egyikén:

 

06-1-271-02-45

06-1-271-02-46

06-30-400-14-66

06-70-344-41-11

Írjon Nekünk!

Kérdése van? Problémát tapasztalt? Kérjük írja meg nekünk gondolatait, hogy folyamatosan a legjobb ételeket és szolgáltatásokat kínálhassuk vendégeinknek!

0
Jelenleg zárva vagyunk! Rendelésfelvétel a hét minden napján 11:00 - 21:45-ig